ONTSPANNEN EN MET RESULTAAT

“Kitty komt gestaag en feilloos tot de bron van de coachingsbehoefte. Ze helpt je inzicht in jezelf te krijgen. Hierdoor kreeg ik zelf snel door waarom en waar het mis gaat en hoe ik voorkom dat ik in mijn eigen valkuilen trap. Ze geeft echte en persoonlijke aandacht en weet wanneer welke tools in te zetten. Daarnaast is het leuk en inspirerend om met Kitty over van alles-en-nog-wat te praten. Maar ze houdt de draad vast. Dat maakt een sessie met haar ontspannen en met resultaat. Kitty bedankt!”

– Matthijs

BELANGRIJKE INZICHTEN

Kitty is een geweldige coach. Ze is altijd een luisterend oor en stelt precies de goede vragen. Samen hebben we op een hele fijne manier en stap voor stap mijn kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen onder de loep genomen. Door de coaching kwam ik tot belangrijke inzichten die ik eerder niet signaleerde. Ik heb ontdekt hoe ik patronen kan doorbreken en dit in de praktijk kan toepassen. Ik kijk met veel vertrouwen naar de toekomst én kan ook van ‘het nu’ genieten!”

-Felicia

NU KAN IK EFFECTIEVER MIJN WERK DOEN

“Ik heb Kitty leren kennen als een gedreven persoon die mij op belangrijke ontwikkelmomenten de juiste vragen stelt en leert stellen. Kitty heeft het vermogen om je de dingen van de andere kant te laten bezien. Samen met Kitty heb ik geleerd om mijn kracht te herkennen en ruimte voor mijzelf te creëren. Haar extra aandacht daarbij voor -in mijn geval- timemanagement stelt mij nu in staat om rustig, doortastend en effectief mijn werk te doen. Kitty’s coaching is gebaseerd op wederzijds respect en wederkerigheid. Daardoor kan je met Kitty echt een gesprek voeren dat er toe doet. Zij begrijpt simpelweg heel goed hoe mensen in elkaar  zitten en hoe menselijke interactie werkt en niet werkt. Bij Kitty raak je nooit uitgeleerd en je wilt haar niet meer kwijt. Zeer aanbevolen!”

– Adjan

BETER FUNCTIONEREN

De coaching heeft er voor gezorgd in te zien wat mijn valkuilen zijn in het werk, maar ook privé. Waardoor ik nu beter functioneer voor mijzelf en mijn directe omgeving.

-Remko

ZELF INVLOED

Het belangrijkste voor mij is dat Kitty mij heeft laten inzien dat alleen ik zelf invloed heb op bepaalde gebeurtenissen om mij heen, waardoor mijn inzicht en gedrag ten positieve zijn veranderd.

– Ilse

KEUZE’S MAKEN

Ik heb bij Kitty een coach sessie gevolgd. Omdat ik het moeilijk vond keuzes te maken en niet wist welke (beroeps) richting ik moest kiezen. Als 18 jarige zijn veel dingen lastig en moeilijk. Maar Kitty heeft mij meer inzicht gegeven in mezelf, hoe ik zaken op een rijtje kan zetten en hoe ik vervolgens mijn keuze kan maken. De sessies waren altijd gezellig maar ook heel leerzaam.

-Rudy